2016 рiк, 18 травня
Обласний семінар-практикум для старших майстрів професійно-технічних навчальних закладів «Створення ефективної системи роботи з майстрами виробничого навчання – запорука якісної підготовки сучасного кваліфікованого робітника»
18 травня 2016 року у Харківському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбувся обласний семінар-практикум для старших майстрів професійно-технічних навчальних закладів за темою «Створення ефективної системи роботи з майстрами виробничого навчання – запорука якісної підготовки сучасного кваліфікованого робітника».



В рамках семінару-практикуму пройшов майстер-клас викладача коледжу Усатенко Н.М. «Приготування страв з використанням новітніх можливостей сучасного обладнання», де представники з 40 професійно-технічних навчальних закладів мали унікальну можливість ознайомитись з приготуванням овочевих страв та виробів в пароконвектоматі Rational, побачити різні форми нарізання в овочерізальній машині Robot Coupe, а також мали змогу продегустувати полунично-томатний смузі, зроблений в кутері Robot Coupe. Студенти коледжу запросили гостей на майстер-клас з барної справи, а відповідальний секретар відбіркової комісії ХТЕК КНТЕУ Корницька А.О. розповіла про роль міжнародного співробітницва у рамках підвищення професійної компетентності учасників навчального процесу.


Представники висловили побажання і надалі продовжувати співпрацю.