Харківський торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
61045, м. Харків, вул. Клочківська, 202, тел. (057)340-45-43, kharkiv@htek.com.ua

Шановні студенти та випускники! У вас є унікальна можливість пройти навчання в Університеті ім. Гульєльмо Марконі у Римі та у бізнес-школі ESCP Europe.
За додатковою інформацією звертатись до каб. 109

Офіційні джерела







Національна дитяча гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Асоціації
Ми в мережі


Корницька Анастасія Олександрівна



Посада: Викладач циклової комісії харчової промисловості, переробки сільськогосподарської продукції та ресторанного обслуговування, спеціаліст.
Освіта та практичний досвід: У 2008 році закінчила Харківський державний університет харчування та торгівлі за спеціальністю «Зберігання, консервування та переробка м’яса». В коледжі працює з 2013 року.
Наставник групи ТМ-1-14.

Викладає дисципліни: «Анатомія та фізіологія сільськогосподарських тварин», «Мікробіологія м’яса і м’ясопродуктів», «Радіометричний контроль виробництва», «Біохімія м’яса», «Екологія».
Коло наукових інтересів: Використання інтерактивних технологій навчання для підвищення якості засвоєння студентами учбового матеріалу на всіх етапах його опрацювання.

Перелік основних публікацій:
Має 4 публікації. У 2016 р підготувала студента до участі у Міжнародній науково –практичній конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Наукова робота молоді-ефективна освіта, сильне суспільство» за темою «Сучасність малого бізнесу в Україні: проблеми та перспективи».
Підвищення кваліфікації та стажування:
У 2015 році проходила підвищення кваліфікації на кафедрі технології м’яса в Харківському державному університеті харчування та торгівлі.
Інші види діяльності:
Займає посаду Відповідального секретаря Відбіркової комісії, займається профорієнтаційною роботою.
Відзнаки:
Нагороджена Почесною грамотою Ректора КНТЕУ Мазаракі А.А., Почесною грамотою Директора ХТЕК КНТЕУ Радченко Л.О., має Сертифікат учасника майстер-класу «Приготування гарячих страв з використанням новітніх можливостей сучасного обладнання».

Оставить комментарий

Наш коледж
Відео про коледж
Курсова підготовка








Наші партнери

Догори
Донизу