Харківський торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
61045, м. Харків, вул. Клочківська, 202, тел. (057)340-45-43, kharkiv@htek.com.ua

Шановні студенти та випускники! У вас є унікальна можливість пройти навчання в Університеті ім. Гульєльмо Марконі у Римі та у бізнес-школі ESCP Europe.
За додатковою інформацією звертатись до каб. 109

Офіційні джерела







Національна дитяча гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Асоціації
Ми в мережі


7-11 квітня 2016 року

11-й Міжнародний фестиваль кулінарної майстерності середземноморських країн «Biser Mora» («Перлина Моря»).






7-11 квітня 2016 року в республіці Хорватія на острові Брач пройшов 11-й Міжнародний фестиваль кулінарної майстерності середземноморських країн «Biser Mora» («Перлина Моря»). Вперше на фестивалі членами журі були представники кулінарних союзів Індії, Англії та Японії і традиційно представники Балкан.






Україну на фестивалі представляла громадська організація Український Кулінарний Союз на чолі з директором УКСа — Ведмідь Надією. Завдяки Західiй Шеф Групi, яка організувала переїзд учасників за свій рахунок, українська команда була найчисельнішою — 20 осіб. Результатом успішного виступу стало завоювання 3 золотих медалей, 3 срібних і 4 бронзових медалей. Члена Українського Кулінарного Союзу, Гасанову Анну було обрано Послом Союзу Кулінарів Країн Європи і Середземномор’я на період з 2016 по 2020 рік (ambassador SKMER). На урочистому закритті фестивалю директор УКС Ведмідь Надія вручила пам’ятні знаки КНТЕУ голові SKMER Желко Бремену і найкращому кондитеру Балкан — Драгіце Лукін. Від імені президента УКС Мазаракі Анатолія, були вручені запрошення на український фестиваль BestCookFestJunior — 2016, який буде проходити 1-3 червня в місті Чернівці, Україна.






Гості фестивалю були вражені проведенням Дня української кухні в Хорватії, особливо відзначили український борщ і голубці, багато хто з провідних кулінарів світу Гарі Фільбер (Великобританія), Аніл Грувер (Індія) та інші взяли рецепт традиційного українського борщу. Вітаємо Український Кулінарний Союз з виступом і перемогою!



Наш коледж
Відео про коледж
Курсова підготовка








Наші партнери

Догори
Донизу