Харківський торговельно-економічний коледжКиївського національного торговельно-економічного університету: 2015, 17 грудня — Круглий стіл «Безпека життєдіяльності у сучасному харчуванні»
Харківський торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
61045, м. Харків, вул. Клочківська, 202, тел. (057)340-45-43, kharkiv@htek.com.ua

До уваги абітурієнтів! Коледж запрошує на навчання на бакалаврат за чотирма спеціальностями: «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Економіка», «Маркетинг».
За додатковою інформацією звертатись до каб. 102

Офіційні джерела







Національна дитяча гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Асоціації
Ми в мережі

2015, 17 грудня — Круглий стіл «Безпека життєдіяльності у сучасному харчуванні»

Круглий стіл «Безпека життєдіяльності у сучасному харчуванні»



17 грудня був проведений круглий стіл під назвою «Безпека життєдіяльності у сучасному харчуванні». Захід був організований викладачами Каплун О.А., Зорею Р.Р. та Шеяновою Т.І.


Учасниками стали групи технологів першого та третього курсів. Студенти дізнались цікаві факти щодо використання пальмової олії в харчуванні і який негативний вплив на людину має використання неякісного посуду.

Оставить комментарий

Наш коледж
Відео про коледж
Курсова підготовка






Наші партнери

Догори
Донизу