Харківський торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
61045, м. Харків, вул. Клочківська, 202, тел. (057)340-45-43, kharkiv@htek.com.ua

До уваги абітурієнтів! Коледж запрошує на навчання на бакалаврат за чотирма спеціальностями: «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Економіка», «Маркетинг».
За додатковою інформацією звертатись до каб. 102

Офіційні джерела







Національна дитяча гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Асоціації
Ми в мережі

2015, 14 грудня — в кухні-лабораторії коледжу відбувся майстер-клас на тему: «Перепілка запечена на груші з манго та айвою»

14 грудня 2015 року в кухні — лабораторії коледжу відбувся майстер-клас на тему: «Перепілка запечена на груші з манго та айвою»



У рамках кулінарного союзу 14 грудня 2015 року в кухні — лабораторії коледжу відбувся майстер-клас на тему: «Перепілка запечена на груші з манго та айвою», який був проведен викладачем циклової комісії харчової промисловості, переробки сільскогосподарської продукції та ресторанного обслуговування Афанасьєвою Т.В. та дипломантом міжнародного кулінарного конкурсу Бабіною Оленою. Студенти з задоволенням переймали досвід та дегустували страву.

Оставить комментарий

Наш коледж
Відео про коледж
Курсова підготовка






Наші партнери

Догори
Донизу