Харківський торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
61045, м. Харків, вул. Клочківська, 202, тел. (057)340-45-43, kharkiv@htek.com.ua

Шановні студенти та випускники! У вас є унікальна можливість пройти навчання в Університеті ім. Гульєльмо Марконі у Римі та у бізнес-школі ESCP Europe.
За додатковою інформацією звертатись до каб. 109

Офіційні джерела







Національна дитяча гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Асоціації
Ми в мережі


2015, 21-22 травня – І Всеукраїнський кулінарний конкурс «Дні української кухні», м. Львів

21-22 травня 2015 року – І Всеукраїнський кулінарний конкурс «Дні української кухні», м. Львів


З 21 по 22 травня 2015 року команда Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ на чолі з директором Радченко Людмилоюд Олексіївною взяла участь у І Всеукраїнському кулінарному фестивалі «Дні української кухні», який відбувся у місті Львові (Україна).
Конкурс є одним із провідних національних кулінарних фестивалів організованих Асоціацією кулінарів «ЗАХІДНА ШЕФ ГРУПА». Гастрономічний форум було проведено на високому професійному рівні. Він сприяв налагодженню ділових контактів між учасниками, розширенню існуючих партнерських відносин, відродженню і розвитку української кухні, популяризації сучасних технологічних підходів та інновацій в ресторанній справі.
У рамках фестивалю проходив гастрономічний бізнес-форум «PERSPECTIVE-UA», головна ідея якого розвиток гастрономічної культури, підтримка сімейного фермерства в Україні, впровадження місцевих продуктів в меню ресторанів, відродження кулінарних традицій.
Команда коледжу брала участь в усіх номінаціях конкурсу. Страви української кухні наших учасників вразили всіх присутніх. До коледжу командою привезено 6 золотих, 4 срібні та 2 бронзові медалі.


Завершився конкурс нагородженням переможців та підписанням хартії «Української кухні».

Золоті медалі отримали:

Золотухіна Олена Олександрівна, викладач, номінація «Хлібобулочні вироби»
Чібісова Вікторія Петрівна, викладач, номінація «Основна страва Риба (Українська кухня)»
Процик Віра Олександрівна, викладач, номінація «Перша страва (Українська кухня)»
Остапишен Д.О., студент групи ТС-1-14, номінація «Салат або традиційна холодна закуска(Українська кухня)»
Старокожко Є.М., студент групи Т-2-14, номінація десерт (Українська кухня) (у команді) – золота медаль
Старокожко В.М., студент групи Т-2-14, номінація десерт (Українська кухня) (у команді) – золота медаль
Срібні медалі отримали:

Чібісова Вікторія Петрівна, викладач, номінація десерт (Українська кухня) (у команді)
Соколовська Олена Олександрівна, викладач, номінація десерт (Українська кухня) (у команді)
Суботін В.А. – номінація «Салат або традиційна холодна закуска (Українська кухня)»
Кулік В.В., студентка групи Т-1-14, номінація «Основна страва Риба (Українська кухня)»
Бронзові медалі отримали:

Афанасьєва Тетяна Володимирівна, викладач, номінація «Основна страва Яловичина (Українська кухня)»
Бабіна О.О., студентка групи ТС-1-14, номінація «Перша страва (Українська кухня)»
Диплом отримав:

Масліков Р.В., студент групи Т-1-14, номінація «Основна страва Яловичина (Українська кухня)»
Вітаємо переможців!

До фотогалереї…

Оставить комментарий

Наш коледж
Відео про коледж
Курсова підготовка








Наші партнери

Догори
Донизу