Харківський торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
61045, м. Харків, вул. Клочківська, 202, тел. (057)340-45-43, kharkiv@htek.com.ua

Шановні студенти та випускники! У вас є унікальна можливість пройти навчання в Університеті ім. Гульєльмо Марконі у Римі та у бізнес-школі ESCP Europe.
За додатковою інформацією звертатись до каб. 109

Офіційні джерела







Національна дитяча гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Асоціації
Ми в мережі


2015, 25-29 березня – Х Ювілейний Міжнародний кулінарний фестиваль «Biser Mora – 2015» (Хорватія)

25-29 березня 2015 року – Х Ювілейний Міжнародний кулінарний фестиваль «Biser Mora – 2015» (Хорватія)


25-29 березня 2015 у місті Супетар на о. Брач (Хорватія) проходив Х Ювілейний Міжнародний кулінарний фестиваль «Biser Mora – 2015».
Це найбільший гастрономічний конкурс у Середземноморському регіоні, який надає широкі можливості для учасників проявити свої таланти, удосконалити практичні навички у сфері міжнародної кулінарії. Організаторами фестивалю є Асоціація кулінарів Середземномор’я та Європейського регіону, з якою наш коледж пов’язують тісні ділові та дружні стосунки, адже команда коледжу є постійним учасником щорічного гастрономічного фестивалю «Перлина моря».
Серед гостей фестивалю велика кількість престижних кухарів, сомельє, барменів, рестораторів з усієї Європи та інших країн світу. Цього року учасниками фестивалю стали понад 300 шеф-кухарів більш ніж з 15 країн світу, серед яких команди із Сербії, Хорватії, Чорногорії, Турції, Боснії та Герцеговини.
В рамках фестивалю проводяться гастрономічні виставки, кулінарні шоу, майстер-класи, дегустації та презентації страв місцевої та міжнародної кухні, семінари для професіоналів і любителів кулінарії.

Інформація на офіційних сайтах фестивалю:
SKMER
Facebook

Оставить комментарий

Наш коледж
Відео про коледж
Курсова підготовка








Наші партнери

Догори
Донизу