Харківський торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
61045, м. Харків, вул. Клочківська, 202, тел. (057)340-45-43, kharkiv@htek.com.ua

До уваги абітурієнтів! Коледж запрошує на навчання на бакалаврат за чотирма спеціальностями: «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Економіка», «Маркетинг».
За додатковою інформацією звертатись до каб. 102

Офіційні джерела







Національна дитяча гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Асоціації
Ми в мережі

Циклова комісія майстрів виробничого навчання

Циклова комісія майстрів виробничого навчання забезпечує виконання програм навчальної практики при підготовці студентів за спеціальністю «Виробництво харчової продукції» в лабораторіях коледжу та на базах практики ресторанного господарства в м. Харків та в Криму.
Постійно проводиться оснащення лабораторій новими видами обладнання, сучасним посудом, інвентарем. Колектив постійно підвищує свій професійний рівень, знання сучасних технологій. Сумісно з викладачами циклової комісії виробництва харчової продукції та переробки м’яса створена творча група з 8 викладачів та майстрів виробничого навчання, які розробляють фірмові страви та ведуть підготовку студентів до участі у фестивалях, конкурсах професійної майстерності в Україні та за кордоном.
В лабораторіях коледжу проводяться майстер – класи викладачами та професіоналами підприємств ресторанного господарства.
Циклова комісія майстрів виробничого навчання входить до складу відділення виробництва та харчових технологій.

Склад циклової комісії

Завідувач циклової комісії майстрів виробничого навчання

Нечепуренко Кристина Борисівна

Закінчила Харківський державний університет харчування та торгівлі за спеціальністю «харчові технології та інженерія», вільно володіє українською, російською мовами, читає та пише англійською, займається педагогічною діяльністю, бере активну участь у всіх міжнародних проектах КНТЕУ, де працює з 2016 року.Викладає дисципліни: «Технологія приготування їжі», «Організація виробництва хлібопекарного, макаронного, кондитерського виробництва та виробництва харчових концентратів», «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Предмет спецпідготовки «Технологія борошняних кондитерських виробів».Коло наукових інтересів: сучасні напрями кулінарного та кондитерського мистецтва, використання новітніх технологій у викладанні технології приготування їжі, художнє оформлення.Науково-дослідна робота: бере участь у написанні кандидатської роботи на тему «Технологія виробництва термостабільних твердих емульсій у складі м’ясних посічених виробів».З відзнакою має грамоту Директора ХТЕК КНТЕУ.

Навчальні лабораторії

 Лабораторія харчових технологій та виробництв:

Грибова Тетяна Ростиславівна – викладач (спеціаліст).
У 1985 році закінчила фiлологiчний факультет Харківського державного університету (нинi — Харківський нацiональний університет iмені В.Н. Каразiна), працювала вчителем в школi та викладачем у Харківському національному університеті. У 1998 роцi прослухала курси з маркетингу по програмi USAID для малого та середнього бiзнесу.
з 2014 року працює викладачем у ХТЕК КНТЕУ.
Стаж викладацької роботи понад 10 років.
Має неабиякий досвiд роботи в туристичнiй сферi (зокрема, в 2003-2013 як офiцiйний представник в Українi готельно-туристичної компании Jetwing, Шрi-Ланка). Вiдвiдала понад 30 країн свiту, володiє кiлькома мовами. Як позаштатний кореспондент, друкує матерiали в провiдних галузевих ЗМI (Українська Туристична Газета’UTG’; журнали TOURnuance, Aeroplan, Дегустатор, L&A.Ландшафт и Архитектура, НАТАЛI та iн.), веде власний тревел-блог.
Сторiнка в соцмережi: facebook.com/tatiana.grybova.

Лабораторія барної справи та обслуговування в закладах ресторанного господарства:

 

Завідувач навчальної лабораторії

Горбенко Ганна Олександрівна

Викладач. Закінчила Харківський технікум торгівлі та громадського харчування у 1994 році та Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ у 2008 році. Всі свої знання та вміння вкладає в підготовку кваліфікованих барменів, офіціантів.
У ХТЕК КНТЕУ працює з моменту його створення.
Стаж викладацької роботи понад 10 років.

 Лабораторія кулінарної продукції, хліба та кондитерських виробів:

Завідувач навчальної лабораторії

Аштаєв Олександр Сергійович

 Освіта та практичний досвід:

—       У 2011 році закінчив з відзнакою Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ за спеціальністю «Виробництво харчової продукції» і здобув кваліфікацію молодший спеціаліст з виробництва харчової продукції;

—       у 2014 році закінчив Харківський державний університет харчування та торгівлі за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та здобув кваліфікацію бакалавра з харчових технологій та інженерії;

—       у 2015 році закінчив Харківський державний університет харчування та торгівлі де здобув ступень спеціаліста за спеціальністю «Технології харчування» і отримав кваліфікацію спеціаліста з технологій харчування;

—       з серпня по листопад 2014 року працював на посаді кухаря в їдальні санаторія «Євпаторія» у місті Євпаторія АРКрим;

—       з січня 2015 по лютий 2016 року працював на посаді шеф-кухаря у ОПОПК «Авіатор» у м. Харкові;

—       з березня 2016 року працює у ХТЕК КНТЕУ на посаді завідувача навчальної лабораторії.

 Викладає дисципліни:

«Технологічне устаткування галузі», «Кулінарне мистецтво», «Етнічні кухні».

 Коло наукових інтересів:

використання новітніх технологій у викладанні дисциплін «Технологічне устаткування галузі», «Кулінарне мистецтво», «Етнічні кухні».

 Інші види діяльності:

—     займається профорієнтаційною роботою.

Майстер виробничого навчання
АШТАЄВА НАТАЛІЯ ЛЕОНІДІВНА
Освіта та практичний досвід:

  • у 2007 році закінчила ХТЕІ КНТЕУ де здобула ступень спеціаліста за спеціальністю «Технології харчування» і отримала кваліфікацію спеціаліста з технологій харчування;
  • з вересня 2007 року працювала у ХТЕК КНТЕУ на посаді викладача;
  • з вересня 2018 року працює у ХТЕК КНТЕУ на посаді майстра виробничого навчання;

 Викладає дисципліни:

«Організація виробництва хлібопекарського, макаронного, кондитерського виробництва та виробництва харчоконцентратів».

 Коло наукових інтересів:

використання новітніх технологій у викладанні дисциплін «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» та «Організація виробництва хлібопекарського, макаронного, кондитерського виробництва та виробництва харчоконцентратів».

 Інші види діяльності: займається профорієнтаційною роботою.

 

Лабораторія технохімічного аналізу, технохімічного контролю виробництва та товарознавчої експертизи:

Наш коледж
Відео про коледж
Курсова підготовка






Наші партнери

Догори
Донизу