Харківський торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
61045, м. Харків, вул. Клочківська, 202, тел. (057)340-45-43, kharkiv@htek.com.ua

Шановні студенти та випускники! У вас є унікальна можливість пройти навчання в Університеті ім. Гульєльмо Марконі у Римі та у бізнес-школі ESCP Europe.
За додатковою інформацією звертатись до каб. 109

Офіційні джерела







Національна дитяча гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Асоціації
Ми в мережі

Томас Андреас Ґуглер

Томас Андреас Ґуглер (Thomas Andreas Gugler) — континентальний директор країн Африки, Ближнього Сходу та Всесвітньої асоціації шеф-кухарів (World Association of Chefs Societies – WACS) в країнах Африки, Ближнього Сходу та засновник Асоціації шефів Саудівської Аравії.

Німець за національністю, який працював у багатьох країнах світу, з 2003 року живе і працює в Саудівській Аравії.
Володар 178 медалей і вищих нагород, отриманих на найбільших міжнародних змаганнях.
За своє насичене яскравими подіями життя він встиг побувати практично на всіх континентах більше ніж у 90 країнах. Томас вражав своїми кулінарними шедеврами видатних політиків та зірок шоу-бізнесу. Маестро Томас готував для королівських родин Саудівської Аравії, Таїланду, Швеції, для принца Монако Альберта, частував поважних гостей на святах та днях народження Лайзи Мінеллі, Мадонни, Елтона Джона, Майкла Джексона, інших відомих персон.

7 лютого 2013 року — Майстер-клас від Томаса А. Гуглера

7 лютого відбувся майстер-клас, проведений сертифікованим майстер-шефом, міжнародним суддею категорії «А» Томасом Гуглером. Він розповів про сучасні гастрономічні тренди, які стали значним явищем у світі високої кухні і одержали визнання гурманів усього світу. Томас Гуглер на своєму прикладі показав, що якісна та ефективна робота кухаря в значній мірі залежить від організації робочого місця. Він продемонстрував приготування середземноморського супу з морепродуктами. А його медальйони з телятини, фаршировані мусом з грибів та сиром дор-блю – це шедевр сучасної органічної кухні. Серед всіх «Тирамісу», які ми куштували, «Тирамісу» пана Томаса Гуглера – найсмачніше.
Студенти з задоволенням переймали досвід видатного шеф-кухаря та дегустували фірмові страви.
Усі учасники майстер-класу отримали сертифікати учасника майстер – класу від Томаса Гуглера та сфотографувались з видатним кулінаром на добру згадку про цей незабутній захід.

6 лютого 2013 року

6 лютого в урочистій обстановці в присутності високоповажних гостей континентальний директор Всесвітньої асоціації шеф-кухарів країн Африки, Близького Сходу (World Association of Chefs Societies – WACS) Томас Андреас Гуглер вручив директорові ХТЕК КНТЕУ Людмилі Олексіївні Радченко нагороду Світової асоціації співтовариств шеф-кухарів.

6 лютого 2013 року – Вечорниці

«Гей, на наших вечорницях хто сумний – розвеселиться!
Співи, танці, небилиці – гарні будуть вечорниці!» – такими бадьорими віршами розпочалися ввечері 6 лютого традиційні українські вечорниці.
Добра господиня вечорниць директор коледжу Людмила Олексіївна Радченко представила високоповажних гостей, які завітали на це фольклорне свято: Генеральний Консул Республіки Польща в місті Харкові пан Ян Гранат з дружиною; Консул Республіки Польща в місті Харкові пані Едита Водзинська; континентальний директор Всесвітньої асоціації шеф-кухарів країн Африки та Ближнього Сходу (World Association of Chefs Societies – WACS) Томас Андреас Ґуглер з дружиною Вікторією; директор Української школи мистецтв у Парижі мадам Олена Місталь; директор Харківського організаційно-методичного центру туризму Денис Георгійович Дармостук; начальник управління Державної казначейської служби України у Дзержинському районі м. Харкова Харківської області Іда Яківна Демченко.
Про традиції проведення вечорниць, про українські звичаї та свята розповіли присутнім ведучі свята.
На святі студенти та викладачі коледжу виконували не лише українські пісні та танці. Враховуючи специфіку регіону, на вечорницях демонстрували своє мистецтво й представники інших культур.
А викладачі й студенти спеціальностей «Виробництво харчової продукції», «Зберігання, консервування та переробка м’яса», «Ресторанне обслуговування» продемонстрували кулінарне мистецтво в приготуванні традиційних українських страв та уміння обслуговувати гостей на святкових прийомах.

6 лютого 2013 року – Перебування у ХТЕК КНТЕУ мадам Олени Місталь та Томаса Ґуглера

6 лютого в актовій залі коледжу відбулася зустріч студентів та викладачів з гостями: відомим та успішним кухарем світу Томасом Андреасом Ґуглером та директором Української школи мистецтв у Парижі мадам Оленою Місталь.
Щире українське привітальне слово, красива мелодія пісень та дзвінкі дівочі голоси налаштували присутніх на доброзичливу атмосферу спілкування.
Гості висловили подяку особисто директорові коледжу Людмилі Олексіївні Радченко за запрошення до коледжу, який останнім часом все гучніше заявляє про себе як про потужний центр підготовки висококласних спеціалістів.
У теплій атмосфері відбулася розмова студентів зі знаменитостями. Не кожного дня трапляється нагода поставити питання людині, яка є континентальним директором країн Африки, Ближнього Сходу та Всесвітньої асоціації шеф-кухарів, має величезний досвід у кулінарії та безмежно закохана у процес створення кулінарних шедеврів.
Мадам Місталь розповіла українським студентам про свою різнопланову діяльність в області популяризації української культури за кордоном, поділилася планами на подальшу співпрацю з нашим навчальним закладом.
Ця зустріч і досвід спілкування надовго залишаться у пам’яті студентів та викладачів.
Інформація
Томас Андреас Ґуглер (Thomas Andreas Gugler) — континентальний директор країн Африки, Ближнього Сходу та Всесвітньої асоціації шеф-кухарів (World Association of Chefs Societies – WACS).
За своє насичене яскравими подіями життя він встиг побувати практично на всіх континентах більше ніж у 90 країнах. Томас вражав своїми кулінарними шедеврами видатних політиків та зірок шоу-бізнесу. Маестро Томас готував для королівських родин Саудівської Аравії, Таїланду, Швеції, для принца Монако Альберта, частував поважних гостей на святах та днях народження Лайзи Мінеллі, Мадонни, Елтона Джона, Майкла Джексона, інших відомих персон.

Наш коледж
Відео про коледж
Курсова підготовка








Наші партнери

Догори
Донизу