Харківський торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
61045, м. Харків, вул. Клочківська, 202, тел. (057)340-45-43, kharkiv@htek.com.ua

Шановні студенти та випускники! У вас є унікальна можливість пройти навчання в Університеті ім. Гульєльмо Марконі у Римі та у бізнес-школі ESCP Europe.
За додатковою інформацією звертатись до каб. 109

Офіційні джерела







Національна дитяча гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Асоціації
Ми в мережі


Циклова комісія харчової промисловості, переробки сільськогосподарської продукції та ресторанного обслуговування

У 2015-2016 навчальному році циклова комісія виробництва харчової промисловості, переробки сільськогосподарської продукції та ресторанного обслуговування продовжуватиме роботу над науковою темою «Впровадження сучасних креативних технологій та інтерактивних методів навчання студентів коледжу».
Педагогічний колектив циклової комісії працюватиме в 2015–2016 навчальному році над проблемами:
1. Забезпечення високого науково-теоретичного і методичного рівня викладання дисциплін з метою якісної підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста.
2. Впровадження сучасних інформаційних технологій в навчальний процес.
3. Забезпечення гармонійного розвитку особистих якостей майбутніх фахівців, підвищення освітньо-культурного рівня студентів.

На ЦК планується проводити роботу щодо методичного забезпечення ефективного впровадження інноваційних форм навчання та організації проведення практичної підготовки студентів. Зі студентами планується проводити заходи щодо посилення мотивації до навчання, бесіди про майбутню професію, зустрічі з фахівцями цієї галузі, диспути про відповідність якості навчання вимогам сучасного ринку.
Циклова комісія харчової промисловості, переробки сільськогосподарської продукції та ресторанного обслуговування входить до складу відділення виробництва харчової продукції.

Склад циклової комісії:

Завідувач циклової комісії — Каплун Олена Анатоліївна — кандидат біологічних наук, викладач (спеціаліст вищої категорії).
Закінчила Харківський державний університет імені О.М. Горького (на той час). Трудову діяльність почала в Інституті проблем кріобіології та кріомедицині НАН України.
Сфера наукових інтересів – біохімія та мікробіологія.
Декілька років працювала у комерційних структурах, займала посаду генерального директора крупної корпорації. У 2002 року брала участь у виборах як кандидат до районної ради Ленінського району м. Харків
У коледжі працює з 2012 року.
Постійно займається самоосвітою. Має сертифікати з підвищення кваліфікації у Міжрегіональному центрі підвищення кваліфікації за спеціалізацією «Сучасне діловодство та архівна справа», у Харківському інституті удосконалення лікарів за спеціалізацією «Вибрані питання санітарної мікробіології», в Української інженерно-педагогічної академії за спеціалізацією «Економіка промислових підприємств, маркетингу та менеджменту».
За активну участь у роботі студентської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми сучасної науки: погляд молодих» на яку під керівництвом Каплун О.А. двома студентами коледжу були підготовлені виступи, була нагороджена грамотою.

Викладачі

Афанасьєва Тетяна Володимирівна — викладач (спеціаліст вищої категорії).
Закінчила Харківську державну академію технології та організації харчування у 1998 р.
У коледжі працює з 2005 року.
Стаж викладацької роботи понад 15 років.
До виконання посадових обов’язків ставиться сумлінно, з творчістю. Тетяна Володимирівна постійно підвищує свій професійний рівень, використовує новітні технології навчання. Неодноразово брала участь у міжнародних конкурсах з кулінарного мистецтва (Молдова, Хорватія).
Переможець конкурсу «Кращій викладач року» у ХТЕК КНТЕУ у 2009-2010  н.р. Учасниця ХІІ обласного конкурсу «Вища школа Харківщини — кращі імена», нагороджена у номінації «Викладач професійно-орієнтованих дисциплін».Наукові інтереси: «Інтерактивні методи навчання» та «Використання альгінату натрію при виробництві капсульних н/ф».
Зоря Роза Раїлівна – виклаадч (спеціаліст вищої категорії, викладач-методист).
Закінчила Харківський інститут громадського харчування в 1980 р.
У коледжі працює з цого створення.
Вона має фундаментальні знання з дисциплін, які викладає, вміє донести їх до аудиторії. Матеріал викладається систематизовано, послідовно, доступно. Поряд з традиційними методами навчання використовує форми, що спрямовані на активізацію самостійної роботи студентів. Застосовує навчальні та контролюючи тести, що дає можливість якісно оцінити рівень знань студентів. Виявила високий рівень професіоналізму, ініціативи, творчості. Досконало володіє ефективними формами і методами організації навчально-виховного процесу. Забезпечує високу результативність та якість. На заняттях створює сприятливу психологічну атмосферу для одержання знань студентами, приділяє велику увагу індивідуальній роботі з ними.
У 2008 році – учасник обласного конкурсу «Вища школа Харківщини – кращі імена». У 2005 р. і 2010 р. нагороджена Почесною грамотою Київського національного торговельно-економічного університету. У 2011 році – Грамотою Харківської обласної організації Всеукраїнської профспілки торгівлі
Дисциплінована, доброзичлива, компетентна, працездатна та працелюбна.
Користується повагою студентського і педагогічного колективів.
Стаж викладацької роботи 25 років.Наставник групи К-1-15
Комар Лариса Василівна — викладач вищої категорії
Освіта та практичний досвід:
закінчила Одеський політехнічний інститут за спеціальністю « Електричний привод і автоматизація промислових установок » у 1978 році. З 1978 року по 1995 рік працювала в проектному інституті « Південдіпрошахт » на посаді інженера в електромеханічному відділі. З 1995рік по 2004 рік працювала викладачем інженерної графіки в Харківському інституті льотчиків ВПС на кафедрі механіки та інженерної графіки, а потім за конкурсом була зарахована до Харківського університету Повітряних сил, де працювала до 2006 року викладачем механіки. В коледжі працює з 2006 року.
Викладає дисципліни: 
« Інженерна графіка », « Основи електротехніки », « Автоматизація виробничих процесів», « Основи охорони праці».
Коло наукових інтересів:
використання комп’ютерних методів для вивчення інженерної графіки.
Далі…
Корницька Анастасія Олександрівна — Викладач циклової комісії харчової промисловості, переробки сільськогосподарської продукції та ресторанного обслуговування, спеціаліст.
Освіта та практичний досвід:
У 2008 році закінчила Харківський державний університет харчування та торгівлі за спеціальністю «Зберігання, консервування та переробка м’яса». В коледжі працює з 2013 року.
Наставник групи ТМ-1-14.
Викладає дисципліни:
«Анатомія та фізіологія сільськогосподарських тварин», «Мікробіологія м’яса і м’ясопродуктів», «Радіометричний контроль виробництва», «Біохімія м’яса», «Екологія».
Далі…
Ніколаєнко-Ломакіна Алла Миколаївна — викладач (спеціаліст вищої категорії, викладач-методист).
Закінчила Харківський інститут громадського харчування у 1987 р.
У коледжі працює з 2006 року.
Стаж викладацької роботи понад 20 років.
До виконання посадових обов’язків ставиться сумлінно.
Бере активну участь в заходах, що проводяться на цикловій комісії в коледжі та в заходах, що сприяють популяризації навчального закладу.
Наукові інтереси: «Інтерактивні методи навчання» та «Сучасні технології обслуговування в ресторанному сервісі».
Біленко Леоніда Мічиславівна — заступник директора з навчально-методичної роботи, викладач (спеціаліст вищої категорії).
Закінчила Харківську державну академію технології та організації харчування у 2000 р. та Харківський інститут бізнесу і менеджменту у 2009.
У коледжі працює з 2005 року.
У 2007 році була нагороджена Почесною грамотою МОН України.
Щебенюк Світлана Василівна — викладач (спеціаліст вищої категорії), завідувач навчально-виробничої практики.
Закінчила Український заочний політехнічний інститут імені І.З.Соколова у 1989 році.
У коледжі працює з 2009 року.
Стаж викладацької роботи 7 років.
Шелухіна Ірина Андріївна — викладач (спеціаліст II категорії), провідний інженер з охорони праці.
Закінчила Національний технічний університет Харківський політехнічний інститут у 2005 році.
У коледжі працює з 2011 року.
Яремчук Надія Василівна -заступник директора з адміністративно-господарської діяльності, викладач (спеціаліст вищої категорії).
Закінчила Харківський інститут інженерів комунального будівництва у 1991 році.
У коледжі працює з 2009 року.
Бакіров Мюшфік Панах огли – кандидат технічних наук, викладач (спеціаліст).

Закінчив Харківський державний університет харчування та торгівлі у 2010 році зі спеціальності «Технологія харчування» та має кваліфікацію товарознавця-експерта за спеціальністю товарознавство та експертиза в митній справі.

У 2014 році захистив кандидатську дисертацію зі спеціальності 05.18.16 «Технологія харчової продукції». Під час своєї науково-педагогічної діяльності опублікував понад 30 наукових та науково-методичних праць.

У Харківському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ працює з 2015 року.

E-mail: bakirov_mp@ukr.net

Гасанова Анна Едуардівна — кандидат технічних наук, викладач (спеціаліст вищої категорії).
Закінчила Харківський державний університет харчування та торгівлі у 2010 році.
У коледжі працює з 2012 року.
Соколовська Олена Олександрівна — кандидат технічних наук, викладач (спеціаліст ІІ категорії).
Закінчила Харківський державний університет харчування та торгівлі у 2010 році.
У коледжі працює з 2014 року.
Наш коледж
Відео про коледж
Курсова підготовка








Наші партнери

Догори
Донизу