Харківський торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
61045, м. Харків, вул. Клочківська, 202, тел. (057)340-45-43, kharkiv@htek.com.ua

Шановні студенти та випускники! У вас є унікальна можливість пройти навчання в Університеті ім. Гульєльмо Марконі у Римі та у бізнес-школі ESCP Europe.
За додатковою інформацією звертатись до каб. 109

Офіційні джерела







Національна дитяча гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Асоціації
Ми в мережі


Радченко Людмила Олексіївна — директор нашого коледжу

3 жовтня 2013 року

З нагоди Всесвітнього дня туризму директор коледжу Людмила Олексіївна Радченко нагороджена Почесною грамотою Харківської обласної державної адміністрації.
Від імені губернатора Харківської області Михайла Марковича Добкіна Почесну грамоту та нагрудний знак Людмилі Олексіївні вручив заступник директора департаменту масових комунікацій Харківської обласної державної адміністрації Денис Георгійович Дармостук.



Денис Георгійович відзначив вагомий особистий внесок Людмили Олексіївни в популяризації туристичних об’єктів Харківщини на європейському рівні і побажав творчої наснаги та натхнення для здійснення грандіозних задумів.

26 квітня 2013 року


ВІТАЄМО

директора Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, професора Людмилу Олексіївну Радченко з високою нагородою – медаллю «Почесний громадянин Слобожанщини», якою за рішенням Інституту соціально-політичних ініціатив відзначена багаторічна плідна діяльність Людмили Олексіївни.

Бажаємо звершення грандіозних задумів, творчої наснаги для здійснення всіх планів!

6 лютого 2013 року

6 лютого в урочистій обстановці в присутності високоповажних гостей континентальний директор Всесвітньої асоціації шеф-кухарів країн Африки, Близького Сходу (World Association of Chefs Societies – WACS) Томас Андреас Гуглер вручив директорові ХТЕК КНТЕУ Людмилі Олексіївні Радченко нагороду Світової асоціації співтовариств шеф-кухарів.

Липень 2012 року

Нещодавно побачили світ два навчальних посібники – результат натхненної праці директора ХТЕК КНТЕУ Людмили Олексіївни Радченко та викладачів нашого коледжу:
«Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів» та «Технологія приготування їжі: Українська кухня».
Зміст посібників виділяється на фоні схожих видань тим, що в них знайшли своє місце досвід спілкування авторів з іноземними гостями, фахівцями готельного, ресторанного та туристичного бізнесу; досвід участі у міжнародних фестивалях та конкурсах, де учасники нашого коледжу жодного разу не повернулися без золотих медалей.


А на обкладинці, в єдиному в Україні навчальному виданні, ви знайдете щиру посмішку чарівної Валентини Швецової. Вона – цьогорічна випускниця, яка отримала диплом з відзнакою молодшого спеціаліста з ресторанного обслуговування. Продовжувати навчання вона буде у Польщі, а практику зараз – проходить у Франції.

Навчальні посібники рекомендовані Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України для студентів вищих навчальних закладів

Наш коледж
Відео про коледж
Курсова підготовка








Наші партнери

Догори
Донизу