Харківський торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
61045, м. Харків, вул. Клочківська, 202, тел. (057)340-45-43, kharkiv@htek.com.ua

Шановні студенти та випускники! У вас є унікальна можливість пройти навчання в Університеті ім. Гульєльмо Марконі у Римі та у бізнес-школі ESCP Europe.
За додатковою інформацією звертатись до каб. 109

Офіційні джерела







Національна дитяча гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Асоціації
Ми в мережі


Джордже Костіч

Джордже Костіч (Djordje Kostic) – Почесний Президент та засновник Асоціації шеф-кухарів Сербії, Член Міжнародних Асоціацій кухарів Германії та Росії, Міжнародний суддя WACS (Всесвітня Асоціація Союзів Шеф-кухарів), член різноманітних асоціацій кулінарного та готельно-ресторанного бізнесу.

Незалежний експерт з готельного – ресторанного бізнесу, фахівець і організатор майстер класу по сервісу, гастрономії, официантскому і кухарській справі.

Майстер-клас від Джордже Костіча

Сьогоднішній день розпочався у коледжі з майстер-класу, який проводить наш гість із Сербії — Джордже Костіч. На кухні лабораторії ХТЕК КНТЕУ шеф-кухар разом із своїм помічником і студентами та викладачами ХТЕК КНТЕУ чаклують над стравами балканської кухні.

Демонстрація майстер-класу відбувається одночасно у декількох місцях нашого коледжу, де всі бажаючі мають змогу дивитися майстер-клас онлайн.

2012, 28 лютого — Майстер клас від Джордже Костіча

Докладніше…

27 лютого 2012 року

27 лютого 2012 року. Наш коледж приймає Джордже Костіча – Почесного Президента та засновника Асоціації шеф-кухарів Сербії, Члена Міжнародних Асоціацій кухарів Германії та Росії, Міжнародного суддю WACS (Всесвітня Асоціація Кулінарних Союзів), члена різноманітних асоціацій кулінарного та готельно-ресторанного бізнесу.
В актовій залі коледжу Джордже Костіч провів тренінг з менеджменту готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. У ньому взяли участь викладачі Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, а також викладачі інших ВНЗ, які зацікавлені в знайомстві з новітніми технологіями в галузі ресторанної справи, готельного та туристичного обслуговування. Як фахівець високого рівня Джордже Костіч поділився власним досвідом з організації ресторанного бізнесу в різних країнах світу. Ресторатор продемонстрував на прикладах власного досвіду важливість вибору ідеї, концепції ресторану, ввів у тонкощі складання меню та підбору кадрів.
Тренінг мав велике повчальне та виховне значення, адже окрім знайомства з новітніми віяннями в індустрії гостинності, досвідчений менеджер та ресторатор вчив бути патріотами своєї справи, пишатися своїм навчальним закладом, не забувати свої корені, вивчати і знати поряд з іноземними свою національну культуру, кухню, а також прославляти своїх педагогів, які так багато роблять для становлення професіоналів. Багато висловів знаменитого менеджера з ресторанної справи можна назвати крилатими, наприклад, «Ресторан – це театр». Найбільше вразив присутніх на тренінгу ось цей: «Коли мене питають, хто я – я з гордістю відповідаю: «Я слуга гастрономії і сервісу, бо це справа мого життя, її я люблю!».
Завтра на нас чекає майстер-клас від почесного гостя.

2012, 27 лютого — Візит Джордже Костіча до ХТЕК КНТЕУ

Докладніше…

Наш коледж
Відео про коледж
Курсова підготовка








Наші партнери

Догори
Донизу