Харківський торговельно-економічний коледжКиївського національного торговельно-економічного університету: Перелік конкурсних предметів (вступних випробувань)
Харківський торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
61045, м. Харків, вул. Клочківська, 202, тел. (057)340-45-43, kharkiv@htek.com.ua

До уваги абітурієнтів! Коледж запрошує на навчання на бакалаврат за чотирма спеціальностями: «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Економіка», «Маркетинг».
За додатковою інформацією звертатись до каб. 102

Офіційні джерела







Національна дитяча гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Асоціації
Ми в мережі

Перелік конкурсних предметів (вступних випробувань)

Для вступників на основі повної загальної середньої освіти

Спеціальності освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста Перелік конкурсних предметів (вступних екзаменів) Статус предмету
Мінімальна кількість балів для допуску до участі в конкурсі або зарахування на навчання поза конкурсом
Назва Код Квота пільгових категорій

Економіка
051 Встановлено 15 відсотків 1. Українська мова та література Базовий

100

2. Математика
або
Історія України
або
Англійська мова
Базовий

100


Маркетинг
075 Встановлено 15 відсотків 1. Українська мова та література Базовий

100

2. Математика
або
Історія України
або
Англійська мова
Базовий

100


Фінанси, банківська справа та страхування
072 Встановлено 15 відсотків 1. Українська мова та література Базовий

100

2. Математика
або
Історія України
або
Англійська мова
Базовий

100


Облік і оподаткування
071 Встановлено 15 відсотків 1. Українська мова та література Базовий

100

2. Математика
або
Історія України
або
Географія
Базовий

100


Виробництво харчової продукції
181 Встановлено 15 відсотків 1. Українська мова та література Базовий

100

2. Історія України
або
Математика
або
Хімія
Базовий

100


Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
181 Встановлено 15 відсотків 1. Українська мова та література Базовий

100

2. Історія України
або
Математика
або
Хімія
Базовий

100


Зберігання, консервування та переробка м’яса
181 Встановлено 15 відсотків 1. Українська мова та література Базовий

100

2. Історія України
або
Математика
або
Біологія
Базовий

100


Готельно-ресторанна справа
241 Встановлено 15 відсотків 1. Українська мова та література Базовий

100

2. Історія України
або
Математика
або
Географія
Базовий

100


Туризм
242 Встановлено 15 відсотків 1. Українська мова та література Базовий

100

2. Історія України
або
Математика
або
Географія
Базовий

100

Повернутися до сторінки приймальної комісії

Наш коледж
Відео про коледж
Курсова підготовка






Наші партнери

Догори
Донизу