Харківський торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
61045, м. Харків, вул. Клочківська, 202, тел. (057)340-45-43, kharkiv@htek.com.ua

Шановні студенти та випускники! У вас є унікальна можливість пройти навчання в Університеті ім. Гульєльмо Марконі у Римі та у бізнес-школі ESCP Europe.
За додатковою інформацією звертатись до каб. 109

Офіційні джерела







Національна дитяча гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Асоціації
Ми в мережі

Готуємо разом

25 вересня

В кухні-лабораторії коледжу 25.09.2012 викладачем циклової комісії виробництва харчової продукції та переробки м’яса Афанасьєвою Т.В. з дисципліни «Міжнародна кухня» було проведено лабораторне заняття з теми «Технологія приготування і оцінка якості страв кухонь країн ближнього зарубіжжя».
Студенти готували страви кавказької кухні: суп-харчо, сациві, чахохбілі, чанахі та інші. За результатами дегустації, студенти визначили найбільш смачну, на їх погляд, страву – «Чанахі».

Рецепт страви «Чанахі»

У порційний глиняний горщичок кладуть нарізану кубиками картоплю, зверху кладуть 2-3 куски баранини, баклажани, фаршировані дрібно нарізаним баклажаном, частиною зелені, перцем, заливають бульйоном з томатом-пюре (100-150 г на порцію). Після цього додають дрібно нарізану ріпчасту цибулю, товчений часник, сіль, решту зелені і тушкують у духовій шафі.
За 10 хвилин до готовності зверху кладуть свіжі помідори.
Подають чанахі в тому самому посуді, в якому вони готувались.

Смачного!

Наш коледж
Відео про коледж
Курсова підготовка








Наші партнери

Догори
Донизу